5 destinații de vizitat în Anglia cu buget redus

Anglia este o țară plină de farmec, cu o istorie bogată și peisaje variate. De la orașe vibrante la sate pitorești și peisaje spectaculoase, Anglia oferă o varietate de destinații de vizitat. Iar cea mai bună parte? Poți explora aceste locuri minunate chiar și cu un buget redus. În acest articol, îți prezentăm 5 destinații de vizitat în Anglia care sunt prietenoase cu buzunarul.

Bath – Situat în sud-vestul Angliei, Bath este un oraș istoric faimos pentru băile sale romane și arhitectura georgiană. Poți explora gratuit străzile pavate, admira clădirile istorice și vizita Abbey Bath, care este deschisă publicului gratuit. De asemenea, există și muzee și galerii de artă cu intrare liberă sau cu tarife reduse.

Liverpool – Ca oraș al muzicii și al fotbalului, Liverpool oferă o mulțime de atracții interesante. Poți explora zona Albert Dock, unde se află Muzeul Beatles și Tate Liverpool, ambele având intrare gratuită. De asemenea, poți descoperi bogata istorie maritimă a orașului prin vizitarea Muzeului Maritim Național și a Galeriei Maritimă Merseyside, care oferă acces gratuit la unele expoziții.

York – Cu străzi medievale, ziduri antice și o catedrală impunătoare, York este un oraș cu adevărat captivant. Poți explora gratuit centrul istoric al orașului, plimbându-te pe străzi și admirând arhitectura sa unică. De asemenea, poți vizita gratuit Minster York, o catedrală magnifică cu o istorie impresionantă.

Lake District – Pentru iubitorii de natură, Lake District este o destinație obligatorie. Aici vei găsi lacuri pitorești, munți spectaculoși și peisaje deosebite. Poți explora trasee de drumeții gratuite, precum și să te bucuri de frumusețea naturală a parcului național Lake District fără a plăti intrare.

Brighton – Situat pe coasta de sud a Angliei, Brighton este un oraș plin de viață și cu o atmosferă boemă. Poți petrece timp pe plajă, te poți plimba pe celebra promenadă și poți vizita gratuit Royal Pavilion, un palat indian în stil regency.

Explorează frumusețea Angliei fără să-ți golești buzunarul! Cu destinații variate precum Bath, Liverpool, York, Lake District și Brighton, vei descoperi orașe istorice, peisaje naturale impresionante și atracții culturale, toate la prețuri accesibile. Fie că ești pasionat de istorie, natură sau pur și simplu îți dorești o escapadă de neuitat, Anglia te va fermeca cu oferta sa diversă. Așa că pregătește-ți bagajul și pornește într-o aventură de neuitat în aceste destinații fascinante, unde bugetul tău nu va fi o limită!

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *